top of page
7145c473-fcdf-4fdd-afa4-a9205e7f3551.JPG

hallo.    hola.

Ik ben Linda. Maar dat zag je waarschijnlijk al. Ik ben journalist en tekstschrijver.

 

Het liefst schrijf ik over eten, boeiende en markante mensen, rariteiten en alles rondom duurzaamheid. Mijn stukken verschenen onder meer in NRC, het Haarlems Dagblad en HRLM. Klik op 'ARTIKELEN' om (je verwacht het niet) een aantal van de artikelen die uit mijn pen (ach, laptop) vloeide te bekijken. 

Als ik aan een artikel werk ben ik gerust urenlang bezig om met volle focus dingen uit te pluizen. Dan zit ik soms tot diep in de nacht te tikken. Meestal doe ik dat ergens vanuit mijn geliefde stad Haarlem.

 

Schroom je niet me te mailen voor allerlei zaken. Ik trek met liefde mijn schrijf- en journalistengerei voor je uit de kast. Van interviews met museumdirectrices tot sfeerverslagen over senioren-bingo bij de McDonalds. Oh, en ik schreef ook veel voor extralingo.com - de leukste website om taalreizen te boeken. Daar hield ik me naast het bedenken en schrijven van blogs trouwens ook bezig met SEO en de Instagram-pagina. 

 

Er zijn ook wel momenten dat ik niet schrijf. Dan ben ik waarschijnlijk aan het koken óf aan het eten. En als geen van dezen het geval is, ben ik vast met iets anders belangrijks bezig. Dan fiets of loop ik buiten in de zon bijvoorbeeld. Of ik oefen op mijn Spaanse pronunciación. Of ik struin boeken, tijdschriften en  het internet af om zinnige en onzinnige informatie te vergaren. Daarover gesproken: wist je dat in Albertville - een stadje in Frankrijk - de energie wordt opgewekt uit Beaufort kaas?

Mail me op linda.gottmer@gmail.com.

bottom of page